Interieur

Er is een begin gemaakt met het opknappen van het interieur. Het teak is ontdaan van oude verweerde lak en van een fris laagje voorzien. De kajuittafel is eveneens afgeschuurd en opnieuw gelakt en het licht houten multiplex is geschuurd, waar nodig geplamuurd, gegrond en gelakt. Er is gekozen voor een dekkende zijdeglans verf voor de grote vlakken. Daar knapt het allemaal een heel stuk van op.

Als bekleding van de kussens is een effen stof genomen, in een bijna-bordeaux-rode kleur. We kunnen nu weer in enig gerief aan tafel zitten. Ook is de oude olielamp weer opgehangen, mocht er behoefte zijn aan scheepse gezelligheid. De plannen krijgen nu dus ook binnen in de boot steeds meer vorm.

Omdat de haven vereist dat in de winter het stroomverbruik gemeten wordt, is de walstroominstallatie aangepakt: een nieuwe kabel naar de wal, een aansluiting in de achterste bakskist, een leiding naar een aardlekschakelaar in de meterkast bij de kaartentafel en uiteindelijk de digitale stroommeter en een 220v stopcontact in de salon. Klein gemak en een beetje veiligheid.

Bijna klaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands